Պահքի ուտեստ. Կաղամբով կոտլետLife.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝

Կաղամբ - 1 կգ

Սոխ - 1 հատ

Սպիտակաձավար - 100 գրամ

Ալյուր - 100 գրամ

Սխտոր - 2-3 պճեղ

Պաքսիմատ- 100 գրամ

Կանաչի - ըստ ճաշակի

Աղ-ըստ ճաշակի

Համեմունքներ-ըստ ճաշակի:

Բուսական յուղ - 50 գրամ

Պատրաստման եղանակը՝

Կաղամբը բաժանել 4 հավասար մասերի, այն դնել կաթսայի մեջ վրան տաք ջուր լցնել, աղ և դնել կրակի վրա 8-10 րոպե:  Ապա կաղաբը դնել քամիչի վրա: 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել