Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրությունը՝
Կաղամբ - 1 կգ
Սոխ - 1 հատ
Սպիտակաձավար - 100 գրամ
Ալյուր - 100 գրամ
Սխտոր - 2-3 պճեղ
Պաքսիմատ- 100 գրամ
Կանաչի - ըստ ճաշակի
Աղ-ըստ ճաշակի
Համեմունքներ-ըստ ճաշակի:
Բուսական յուղ - 50 գրամ
Պատրաստման եղանակը՝
Կաղամբը բաժանել 4 հավասար մասերի, այն դնել կաթսայի մեջ վրան տաք ջուր լցնել, աղ և դնել կրակի վրա 8-10 րոպե: Ապա կաղաբը դնել քամիչի վրա:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել