Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Գառան ապխտած ազդր` հնդկացորենով

Բաղադրությունը`

Գառան ազդր – 2 հատ

Եփած հնդկացորեն – 400 գրամ

Կանաչ սոխ- 1 հատ

Խնկունի (ռոզմարին) – 1 թեյի գդալ

Կարմիր աղացած կծու պղպեղ- 0,5 թեյի գդալ

Եղեսպակի տերևներ (շալֆեյա)-մի քանի հատ

Խաղողի կորիզի ձեթ– 2-3 ճաշի գդալ

Աղ

Պատրաստման եղանակը`

Խնկունին և եղեսպսակի տերևները մանրացնել, ավելացնել կարմիր կծու աղացած պղպեղ և խաղողի կորիզի ձեթ: Այս ամենը խառնել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել