Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Գառան ազդր – 2 հատ
Եփած հնդկացորեն – 400 գրամ
Կանաչ սոխ- 1 հատ
Խնկունի (ռոզմարին) – 1 թեյի գդալ
Կարմիր աղացած կծու պղպեղ- 0,5 թեյի գդալ
Եղեսպակի տերևներ (շալֆեյա)-մի քանի հատ
Խաղողի կորիզի ձեթ– 2-3 ճաշի գդալ
Աղ
Պատրաստման եղանակը`
Խնկունին և եղեսպսակի տերևները մանրացնել, ավելացնել կարմիր կծու աղացած պղպեղ և խաղողի կորիզի ձեթ: Այս ամենը խառնել:
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



