Մեզ հարկավոր է`
մանդարին-3 հատ
շոկոլադ-100 գրամ
գետնանուշ-50 գրամ
Պատրաստման եղանակը
Մաքրում ենք մանդարինը, առանձնացնում հատիկները և 10 րոպեով տեղափոխում սառցարան
Այդ ընթացքում բլենդերով կամ դանակով կտրում, մանրացնում ենք գետնանուշը և հալեցնում շոկոլադը
Սառցարանից հանեք մանդարինները, մի ծայրը թաթախեք շոկոլադի մեջ և վրան շաղ տվեք մանրացրած գետնանուշը:
Թողեք շոկոլադը սառի և մատուցեք :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել