Մանդարինը շոկոլադով և գետնանուշով. բաղադրատոմս


14:55 , 20 փետրվար, 2014

Մեզ հարկավոր է`

մանդարին-3 հատ

շոկոլադ-100 գրամ

գետնանուշ-50 գրամ

Мандариновые дольки в шоколаде с фисташками, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru

Պատրաստման եղանակը

Մաքրում ենք մանդարինը, առանձնացնում հատիկները և 10 րոպեով տեղափոխում սառցարան

Мандариновые дольки в шоколаде с фисташками, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru

Այդ ընթացքում բլենդերով կամ դանակով կտրում, մանրացնում ենք գետնանուշը և հալեցնում շոկոլադը

Мандариновые дольки в шоколаде с фисташками, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru

Սառցարանից հանեք մանդարինները, մի ծայրը թաթախեք շոկոլադի մեջ և վրան շաղ տվեք մանրացրած գետնանուշը:

Թողեք շոկոլադը սառի և մատուցեք :)

Мандариновые дольки в шоколаде с фисташками, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru

Мандариновые дольки в шоколаде с фисташками, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru