Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Հորթի միս - 500 գրամ
Պանիր - 50 գրամ
Բուսական յուղ - 50 մլ
Գինի - 50 մլ
Աղ-ըստ ճաշակի
Պղպեղ – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Միսը սառեցված չպետք է լինի: Հավանգով թեթևակի ծեծել միսը:


Պանիրը քերիչով անցկացնել: Լցնել մսի վրա: Թավայի մեջ ձեթ լցնել և դնել կրակի վրա: Միսը դնել վրա և 3 րոպե տապակել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/14/recept-stake/95277
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել