Tert.am-ը գրում է.
Մադրիդի համալսարանի գիտնականները եկել են եզրահանգման, որ ձիթենու յուղն իր մեջ պարունակող սպիտակուցի և օսթեոկալցինի շնորհիվ ամրացնում է մարդու ոսկորները: Այս մասին հաղորդում է Росбалт.ru-ն՝ հղում կատարելով ЕвроСМИ-ին:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.tert.am/am/news/2014/02/07/ziteni-dieta/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել