Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Կաղամբ-200 գրամ
Ձեթ-2 ճաշի գդալ
Ձու-2 հատ
Պանիր-50 գրամ
Աղ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Կաղամբը մանր կտրատել և ձեթով տապակել: Ավելացնել 2-3 ճաշի գդալ ջուր և շոգեխաշել:
.jpg)
Ձուն հարել և լցնել կաղամբի վրա: Համեմել աղով:
.jpg)
Այս զանգվածը լցնել թավայի մեջ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



