Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Ջուր-10 մլ
Կարագ-20 գրամ
Վանիլային շաքարավազ-20 գրամ
Մուգ շոկոլադ-180գրամ
Կակաո-25 գրամ
Շաքարավազ-60 գրամ
Սերուցք-100 մլ
Պատրաստման եղանակը`
Կաթսայի մեջ լցնել վանիլային շաքարավազ և սովորական շաքարավազ ու ջուր: Դնել կրակի վրա մինչև եռա: Ապա կրակի վրայից հանել ու սերուցք լցնել վրան և լավ խառնել:




Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/01/27/trufel/81829
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



