Ինչո՞վ են վտանգավոր խնձորը և ելակըLife.panorama.am-ը գրում է.

Վերջերս գիտնականները լրացուցիչ հետազոտություններ իրականացնելու արդյունքում առանձնացրել են այն բանջարեղենները և մրգերը, որոնք պարունակում են որոշակի թունաքիմիկատները, ինչը կարող է վտանգավոր լինել մարդկանց առողջության համար:

Մրգերում թունաքիմիկատների առկայության վերաբերյալ ստուգումները ավելի խիստ են իրականացվում ԱՄՆ-ում և Եվրոպայում, ինչը չի կարելի ասել օրինակ ՌԴ-ի մասին: Որոշ երկրներում նման ստուգումներ չանցկացնելը պայմանվորում են այն հանգամանքով, որ այդ երկրներում չկան նման թունաքիմիկատներ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել