Բաղադրությունը
1 կգ հավի կրծքամիս
1 բ. կարմիր պղպեղ
3/4 բ. նուշ
3/4 բ. կարմիր սոխ
1/2 բ. մաղադանոս
1/4 բ. կարմիր գինու քացախ
1 թ.գ. մանանեխ
1/4 բ. կիտրոնի հյութ
1/2 բ. ձիթայուղ
1 բ. կապար (թթվեցրած)
աղ, պղպեղ
Պատրսատման եղանակը
Սոուսը պատրաստելու համար խառնել քացախը, կիտրոնի հյութը, մանանեխը, ձիթայուղը, աղը և պղպեղը: Հավի կրծքամիսը մի փոքր տապակել, երկարությամբ կտրտել: Տապակել նաև պղպեղը, կտրտել: Մաղադանոսը, սոխը, պղպեղը, հավը և նուշը խառնել, ավելացնել սոուսը և մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել