Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Աղացած հավի միս-500 գրամ
Ձեթ-2 ճաշի գդալ
Պաքսիմատ-3 ճաշի գդալ
Քաղցր պղպեղ-0.5 հատ
Աղ, պղպեղ-ըստ ճաշակի
Սխտոր-1 պճեղ
Սոխ-1 հատ
Գազար-1 հատ
Սամիթ-1 փունջ
Ձու-1 հատ
Սպիտակ քնջութ-3 ճաշի գդալ
Սև քնջութ-3 ճաշի գդալ
.jpg)
Պատրաստման եղանակը`
Սոխը, սխտորը և պղպեղը մանր կտրատել: Գազարը քերիչով անցկացնել: Բոլորը ձիթապտղի ձեթով տապակել:
Աղացած մսին ավելացնել տապակած բանջարեղեն, ձու, պաքսիմատ, սամիթ, աղ և պղպեղ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/01/22/havi-gndikner/78424
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



