Life.panorama.am-ը գրում է.
Պարզվում է, որ ոչ բոլոր ապուրներն են օգտակար: Ապուրի մեջ պետք է քիչ օգտագործել թթու մթերքներ: Օրինակ՝ աղ դրած վարունգով ապուրը, էլ մսի արգանակով պատրաստված բորշչը վնասակար են առողջության համար:
Նման ապուրների մեջ կան այնպիսի բաղադրիչներ, որոնք գրգռում են ստամոքսը, հանգեցնում մարսողական խնդիրների:
Այսպիսով մասնագետներ ներկայացրել են օգտակար ապուրների ցանկը՝
Ցածր յուղայնության հավի արգանակով պատրաստված լապշա
Բանջարեղենային ապուր-պյուրե
Ձկնապուր
Սնկով կրեմ-ապուր
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/01/14/apurner/72940
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



