Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Կարագ-200 գրամ
Փխրեցուցիչ-1 թեյի գդալ
Թթվասեր-200 գրամ
Ձու-1 հատ
Ալյուր-580 գրամ
Շաքարավազ- 70
Աղ- 1 պտղունց
Միջուկ
Սառեցված բալ կամ չիր-900 գրամ
Կրեմ`
Վանիլային շաքարավազ-30 գրամ
Թթվասեր-800 գրամ
Շաքարի փոշի-150 գրամ
Գլազուր`
Կարագ-30գրամ
Շոկոլադ-80 գրամ
Պատրաստման եղանակը`
Կարագը և թթվասերը էլեկտրական հարիչի միջոցով հարել, ապա ալյուր, փխրեցուցիչ ավելացնել, այնուհետև ձու:
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Խմորը բաժանել 15 գնդերի, այն ծածկել ուտելիքի համար նախատեսված տոպրակով և դնել սառնարան 2-3 ժամ: Ապա գնդերը երկարաձև բացել, վրան դնել բալ կամ չիր և գլականաձև փաթաթել: Դնել 180°С ջեռոցի մեջ 17-25 րոպե թողնել սառի:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/01/13/tort-tnak/71639
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



