Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Տնակ»

Բաղադրությունը`

Կարագ-200 գրամ

Փխրեցուցիչ-1 թեյի գդալ

Թթվասեր-200 գրամ

Ձու-1 հատ

Ալյուր-580 գրամ

Շաքարավազ- 70

Աղ- 1 պտղունց

Միջուկ

Սառեցված բալ կամ չիր-900 գրամ

Կրեմ`

Վանիլային շաքարավազ-30 գրամ

Թթվասեր-800 գրամ

Շաքարի փոշի-150 գրամ

Գլազուր`

Կարագ-30գրամ

Շոկոլադ-80 գրամ

Պատրաստման եղանակը`

Կարագը և թթվասերը էլեկտրական հարիչի միջոցով հարել, ապա ալյուր, փխրեցուցիչ ավելացնել, այնուհետև ձու: 

Խմորը բաժանել 15 գնդերի, այն ծածկել ուտելիքի համար նախատեսված տոպրակով և դնել սառնարան 2-3 ժամ: Ապա գնդերը երկարաձև բացել, վրան դնել բալ կամ չիր և գլականաձև փաթաթել: Դնել 180°С  ջեռոցի մեջ 17-25 րոպե թողնել սառի:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել