Tert.am-ը գրում է.
Գիտնականները խորհուրդ են տալիս սպիտակ սպասքը փոխարինել ավելի գունեղ սպասքով, որովհետև գույնի և ափսեի մեջ տեղադրվող սննդի քանակի միջև հոգեբանական կապ կա: Այս մասին հաղորդում է РосБалт-ը:
Որքան մեծ է գունային տարբերությունը ուտելիքի և սննդի միջև, այնքան մարդն ավելի քիչ ուտելիք է դնում իր ափսեի մեջ: Իրականում այստեղ մեծ դեր է կատարում սպասքի և սննդի գույների հարաբերակցությունը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.tert.am/am/news/2014/01/11/plate-food/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



