Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրությունը`
Եռացրած ջուր- 1 բաժակ
Սոխ-1 հատ
Շաքարավազ-0.5 թեյի գդալ
Պանիր-80գրամ
Քացախ-1 ճաշի գդալ
Ծովախեցգետնի ձողիկներ- 100 գրամ
Մայոնեզ- 8 ճաշի գդալ
Ձու-2 հատ
Աղ
Սամիթ
Պատրաստման եղանակը`
Սոխը կտրատել կիսալուսնաձև, ապա վրան լցնել եռացրած ջուր, շաքարավազ, աղ և քացախ: Թողնել մարինացվի 15 րոպե:

.jpg)
.jpg)
Ձուն խաշել և կտրատել քառակուսիներով: Խեցգետնի ձողիկները օղակաձև կտրատել: Պանիր քերիչով անցկացնել:
.jpg)
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/01/11/axcan-koktail/70899
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



