sweetumblrԱնհրաժեշտ է`

2 բանան

100 գ շոկոլադ

3 ճաշի գդալ շաքարավազ

50 գ նարնջի հյութ

Պատրաստման եղանակը`

Բանաններից պատրաստում են պյուրե, տեղադրում խորը կաթսայի մեջ: Ավելացնում ենք նարնջի հյութն ու շաքարավազը, դնում կրակին: Եփում ենք 5 րոպե` անընդհատ խառնելով:

Շոկոլադը կոտրում ենք կտորների: Կրակից հանում ենք բանանի զանգվածն ու ավելացնում շոկոլադի կտորները: Խառնում ենք մինչև շոկոլադն ամբողջությամբ «ձուլվի» զանգվածին: Ապա լցնում ենք զանգվածը տարրայի մեջ:

Կարելի է օգտագործել միանգամից, օրինակ տորթին կամ բլիթներին քսելու համար: Մի քանի ժամ սառնարանում տեղադրելուց հետո կրեմը պնդանում է:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել