Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Ձու-5 հատ
Շաքարավազ-1/2 բաժակ
Կակո-4 ճաշի գդալ
Փխրեցուցիչ-1 թեյի գդալ
Կիտրոնի հյութ-1 թեյի գդալ
Ալյուր-1/2 բաժակ
Կրեմի համար`
Թթվասեր-800 գրամ
Շաքարավազ-1 բաժակ
Պահածոյացված արքայախնձոր-1 տուփ
Ընկույզ-1 բաժակ
Մուգ շոկոլադ-75գրամ
Պատրաստման եղանակը`
Ձվի սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել: Սպիտակուցը հարել և մի պտղունց աղ լցնել: Դեղնուցը շաքարավազով հարել, սպիտակուցն ավելացնել դեղնուցի վրա, այնուհետև ալյուրը, փխրեցուցիչ և կիտրոնի հյութ:
Խմորը բաժանել երկու մասին, մի մասի վրա կակաո լցնել: Դնել 180C ջեռոցի մեջ` 20-25 րոպե:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2013/12/10/tort-pancho/53895
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել