Այս բաղադրատոմսի առավելությունը ոչ միայն աննկարագրելի համն է, այլև՝ պատրաստման արագությունը:
Բաղադրություն
Հավի միս՝ 300 գ
Խոզի միս՝ 800 գ
Հաց՝ 70 գ
Պանիր՝ 150 գ
Կաթ՝ 200 մլ
Թթվասեր՝ 200 մլ
Սոխ՝ 1 հատ
Ձու՝ 2 հատ
Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակ
Սոխը, հավի և խոզի աղացած մսերը խառնել մինչև միասեռ զանգված դառնալը: 100 մլ կաթի մեջ թաթախել հացը, քամել և աստիճանաբար խառնել աղացած մսին: Մնացած կաթը ավելացնել մսին, ավելացնել համեմունքներ և կրկին խառնել: Ստացված մսից գնդիկներ պատրաստել, ապա աստիճանաբար մեջտեղում ստեղծել փոսիկ:
Առանձին պանիրը քերել, խառնել ձվի, թթվասերի հետ: Կոտլետների փոսիկների մեջ ավելացնել ստացված զանգվածը և դնել վառարանի մեջ 200 ջերմաստիճանով, 25-30 րոպե:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել