Բաղադրիչներ՝

  • Հավի ֆիլե՝ 400 գրամ
  • Հունական ընկույզ՝ 100 գրամ,
  • 1 հատ սոխ,
  • Համեմունքներ (խմելի սունելի կամ չոր աջիկա)՝ ըստ ճաշակի,
  • Բուսական յուղ՝ տապակելու համար,
  • Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Պատրաստումը՝

Եփած հավի ֆիլեն ձեռքով բաժանեք մանր կտորների։ Ավելացրեք մանրացրած ընկույզ և նռան հատիկներ։

Սոխը կտրատեք մանր կտորների և տապակեք միջին կրակի վրա մինչև ոսկեգույն դառնալը։ Ավելացրեք ֆիլեին։
Ավելացնում ենք համեմունքները։ Լցնում ենք աղ, պղպեղ և ստացված զանգվածը լցնում ենք աղցանի ամանի մեջ։

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել