Բաղադրիչներ՝
- Հավի ֆիլե՝ 400 գրամ
- Հունական ընկույզ՝ 100 գրամ,
- 1 հատ սոխ,
- Համեմունքներ (խմելի սունելի կամ չոր աջիկա)՝ ըստ ճաշակի,
- Բուսական յուղ՝ տապակելու համար,
- Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Պատրաստումը՝
Եփած հավի ֆիլեն ձեռքով բաժանեք մանր կտորների։ Ավելացրեք մանրացրած ընկույզ և նռան հատիկներ։
Սոխը կտրատեք մանր կտորների և տապակեք միջին կրակի վրա մինչև ոսկեգույն դառնալը։ Ավելացրեք ֆիլեին։
Ավելացնում ենք համեմունքները։ Լցնում ենք աղ, պղպեղ և ստացված զանգվածը լցնում ենք աղցանի ամանի մեջ։
Բարի ախորժակ։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել