Գիտնականներն, ինչ ասես, մտածում են մարդկանց գիրանալու խնդիրը լուծելու համար: Հերթական տարբերակներից մեկը բաժանումներով ափսեն է: Ափսեն ունի 500 փոսիկ, որոնք իրենց մեջ վերցնում են ուտելիքի մեկանգամյա կիրառման ամբողջ յուղային ու ճարպային հատվածը:

Ափսեն ներծծում է սննդի ամբողջ յուղը սպունգի պես: Այդ դեպքում սնունդը կորցնում է մոտ 30 կալորիա:

  

Կալորիաները հաշվող մարդկանց համար սա իսկական փրկություն է: Եվ ընդհանրապես, ավելորդ յուղի տեղը հաստատ ստամոքսը չէ: Ափսեն պատրաստել են այնպես, որ այն շատ հեշտ է լվացվում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել