Ingredients
- հավի միս - 200 գր (ապխտած)
- ձիթապտուղ սև - 1 բանկա
- վարունգ - 2 հատ
- լոլիկ - 2 հատ
- պանիր սուլուգունի - 200 գր
- մայոնեզ - 50 գր
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Ձիթապտուղներն ու հավի ապխտած միսը կտրատում ենք:
- Այնուհետև ձողիկաձև կտրատում ենք վարունգները և պանիրը: Լոլիկների միջուկն առանձնացնում ենք, իսկ մնացածը՝ կտրատում:
- Լոլիկների հյութի մեջ լցնում ենք մայոնեզն ու պղպեղը:
- Հյութը լցնում ենք աղցանի վրա և անհրաժեշտության դեպքում աղ և պղպեղ ցանում:
- Աղցանը 2 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան և մատուցում:
Արդյունքում ստացվում է շատ համեղ աղցան
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%B0%D5%A1%D5%BE%D5%AB-%D5%B4%D5%BD%D5%B8%D5%BE-%D5%BA%D5%A1%D5%B6%D6%80%D5%B8%D5%BE-%D5%A1%D5%B2%D6%81%D5%A1%D5%B6/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել