09:13 , 1 նոյեմբեր, 2017
Պատրաստման եղանակ
- Ձիթապտուղներն ու հավի ապխտած միսը կտրատում ենք:
- Այնուհետև ձողիկաձև կտրատում ենք վարունգները և պանիրը: Լոլիկների միջուկն առանձնացնում ենք, իսկ մնացածը՝ կտրատում:
- Լոլիկների հյութի մեջ լցնում ենք մայոնեզն ու պղպեղը:
- Հյութը լցնում ենք աղցանի վրա և անհրաժեշտության դեպքում աղ և պղպեղ ցանում:
- Աղցանը 2 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան և մատուցում:
Արդյունքում ստացվում է շատ համեղ աղցան