Կոկտեյլ հազի և կոկորդի ցավի համար:  Բաղադրությունը 1 ձու 1 թեյի գդալ մեղր 0,5 բաժակ կաթ 25 գրամ կարագ 0,5 թեյի գդալ կակաոյի փոշի Պատրաստման եղանակները Վերցնում ենք ձվի սպիտակուցը, ավելացնում ենք 1 թեյի գդալ մեղրը ու հարում ենք հարիչով այնքան մինչև ստանանք համասեռ զանգված: Այնուհետև ավելացնում ենք կես բաժակ նախապես եռացրած կաթը և կարագը: Զանգվածը հարելուց հետո ավելացնում ենք 0,5 թեյի գդալ կակաոյի փոշի կրկին հարում ենք մինչև փոշու լուծվելը, և կոկտեյլը պատրաստ է:  Խորհուրդ է տրվում խմել գոլ վիճակում: Կոկտեյլը շատ օգտակար է հատկապես հազի և կոկորդի ցավի համար:

Կոկտեյլ հազի և կոկորդի ցավի համար:

Բաղադրությունը
1 ձու
1 թեյի գդալ մեղր
0,5 բաժակ կաթ
25 գրամ կարագ
0,5 թեյի գդալ կակաոյի փոշի
Պատրաստման եղանակները
Վերցնում ենք ձվի սպիտակուցը, ավելացնում ենք 1 թեյի գդալ մեղրը ու հարում ենք հարիչով այնքան մինչև ստանանք համասեռ զանգված: Այնուհետև ավելացնում ենք կես բաժակ նախապես եռացրած կաթը և կարագը: Զանգվածը հարելուց հետո ավելացնում ենք 0,5 թեյի գդալ կակաոյի փոշի կրկին հարում ենք մինչև փոշու լուծվելը, և կոկտեյլը պատրաստ է: 
Խորհուրդ է տրվում խմել գոլ վիճակում: Կոկտեյլը շատ օգտակար է հատկապես հազի և կոկորդի ցավի համար:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել