Tert.am-ը գրում է.

Կանեփի յուղը պարունակում է բազմաթիվ օգտակար միացություններ, վիտամիններ, հանքային աղեր, սպիտակուցներ, ածխաջրեր և մանրաթելեր: Այդ եզրահագմանն են եկել Մարիա Անժելես Ֆերնանդեզ-Արչն ու իր գործընկերները: Այս մասին հաղորդում է Росбалт.ru-ն՝ հղում կատարելով Meddaily-ին:

Կանեփը հարուստ է A, C, E վիտամիններով և բետա-կարոտինով:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել