Բաղադրությունը

ալյուր - 150 գրամ

կաթ -150 գրամ

խմորիչ -1 թեյի գդալ

ձու -1 հատ

շաքարավազ -2-3 ճաշի գդալ

աղ -1/3 թեյի գդալ

մուրաբա կամ ջեմ -6-7 ճաշի գդալ

բուսական յուղ - 1 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը

Տաք կաթի մեջ լցնում ենք խմորիչը, թողնում ենք 10 րոպե, հետո խառնում ենք ալյուրը, ձուն, աղը, շաքարավազը: Այս ամենը լավ խառնում ենք, խմորի ամանը ծածկում ենք մաքուր սրբիչով և մեկ ժամով դնում տաք ու մութ տեղում:


Հետո հանում ենք և անցնում պատրաստմանը


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել