Բաղադրությունը
ալյուր - 150 գրամ
կաթ -150 գրամ
խմորիչ -1 թեյի գդալ
ձու -1 հատ
շաքարավազ -2-3 ճաշի գդալ
աղ -1/3 թեյի գդալ
մուրաբա կամ ջեմ -6-7 ճաշի գդալ
բուսական յուղ - 1 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Տաք կաթի մեջ լցնում ենք խմորիչը, թողնում ենք 10 րոպե, հետո խառնում ենք ալյուրը, ձուն, աղը, շաքարավազը: Այս ամենը լավ խառնում ենք, խմորի ամանը ծածկում ենք մաքուր սրբիչով և մեկ ժամով դնում տաք ու մութ տեղում:
Հետո հանում ենք և անցնում պատրաստմանը
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել