Բաղադրությունը
ոչ փափուկ պանիր -150 գրամ
ձու -2 հատ
կարագ 50 գրամ
այլուր -50 գրամ
կաթ - 1 բաժակ
Պատրաստման եղանակը ստորև ներկայացված լուսանկարներում
Հալեցնում ենք կարագը, դրան ավելացնում ալյուրը և անդադար խառնում
Հետո ավելացնում ենք կաթը, և շարունակում խառնել
Ավելացնում ենք ձվի դեղնուցները
Ձվի սպիտակուցն առանձին ամանի մեջ հարում ենք
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել