Բաղադրությունը

ոչ փափուկ պանիր -150 գրամ

ձու -2 հատ

կարագ 50 գրամ

այլուր -50 գրամ

կաթ - 1 բաժակ


Պատրաստման եղանակը ստորև ներկայացված լուսանկարներում

Հալեցնում ենք կարագը, դրան ավելացնում ալյուրը և անդադար խառնում

Հետո ավելացնում ենք կաթը, և շարունակում խառնել

Ավելացնում ենք ձվի դեղնուցները

Ձվի սպիտակուցն առանձին ամանի մեջ հարում ենք


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել