Ladynews.am-ը գրում է.

Նարնջի հյութի սիրահարների մոտ քաղցկեղով հիվանդանալու հավանականությունը նվազում է: Այս մասին հայտնում է բրիտանական Nutrition and Cancer ամսագիրը:

Նարնջի հյութը պարունակում է մեծ քանակությամբ անտիօքսիդներ և ֆալվոնոիդ: Բացի այդ այս ըմպելիքն օժտված է նաև անտիմիկրոբային և հակավիրուսային հատկություններով:

Ավելի վաղ ապացուցված է եղել, որ նարնջի հյութը օգնում է կրծքի, լյարդի, հաստ աղիքի քիմիոթերապիայի ժամանակ: Ի դեպ չմոռանաք նարնջագույն ըմպելիքի պարունակությունը կախված է այն պայմաններից, որտեղ աճեցվում է ու պահվում:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել