Բաղադրությունը

ալյուր -300 գրամ

շաքարավազ - 1.5 ճաշի գդալ

սոդա -1 ճաշի գդալ

քերած պանիր -500 գրամ

կաթ -250 մլ

ձու -1 հատ

կարագ -125 գրամ

աղ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրը, աղը, սոդան և շաքարավազը իրար խառնեք

Հետո ավելացրեք քերած պանիրը և թեթև խառնեք, այնպես, որ պանիրն ամբողջությամբ ալյուրոտվի

Ավելացրեք հարած ձուն ու կաթը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել