Բաղադրությունը
ալյուր -300 գրամ
շաքարավազ - 1.5 ճաշի գդալ
սոդա -1 ճաշի գդալ
քերած պանիր -500 գրամ
կաթ -250 մլ
ձու -1 հատ
կարագ -125 գրամ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրը, աղը, սոդան և շաքարավազը իրար խառնեք
Հետո ավելացրեք քերած պանիրը և թեթև խառնեք, այնպես, որ պանիրն ամբողջությամբ ալյուրոտվի
Ավելացրեք հարած ձուն ու կաթը
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել