Բաղադրությունը
դառը շոկոլադ -200 գրամ
հարած սերուցք - 200 մլ
կարագ -3 ճաշի գդալ
լուծվող սուրճ-1 ճաշի գդալ
ջուր -3 ճաշի գդալ
շաքարավազ-3 ճաշի գդալ
ձվի առանձնացրած դեղնուց-3 հատ
առանձնացրած սպիտակուց-3 հատ
Պատրաստման եղանակը ստորև ներկայացված լուսանկարներում
Լավ հարում ենք սերուցքը և դնում սառնարան
Առանձին ամանում շաքարավազի հետ լավ հարում ենք դեղնուցները
Գազօջախի վրա ջուր ենք եռացնում և այդ ամանի վրա հալեցնում ենք շոկոլադն ու կարագը
Արդեն հալված շոկոլադը խառնում ենք հարած դեղնուցին
Հարում ենք սպիտակուցը և դանդաղ խառնում ստացված զանգվածին
Սառնարանից հանում ենք սերուցքը և խառնում այս ամենին
Լցնում ենք մատուցվող ամանների մեւ, թողնում մի քիչ սառի և մատուցում
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել