Բաղադրությունը
Ժելատին
Հարած սերուցք (20%) 350 մլ
Կիտրոնի չորացրած կեղև
Սև շոկոլադ 100 գրամ

Պատրաստման եղանակը
Ժելատինը առանձին ամանների մեջ պատրաստել և թողնել մի կողմում:
Իրար խառնեք սերուցքը, կիտրոնի կեղևը և շոկոլադը, շատ թույլ կրակի վրա խառնեք մինչև համասեռ զանգված ստացվի: Հետո պատրաստի զանգվածը լցրեք ժելատինով ամենների մեջ, խառնեք և դրեք սառնարան 30-45 րոպեով: Մատուցեք հատապտուղների կամ ինչ-որ սոուսի հետ: Բարի ախորժակ :)



Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



