Բաղադրությունը

Ժելատին

Հարած սերուցք (20%)  350 մլ

Կիտրոնի չորացրած կեղև

Սև շոկոլադ 100 գրամ


Պատրաստման եղանակը

Ժելատինը առանձին ամանների մեջ պատրաստել և թողնել մի կողմում:

Իրար խառնեք սերուցքը, կիտրոնի կեղևը և շոկոլադը, շատ թույլ կրակի վրա խառնեք մինչև համասեռ զանգված ստացվի: Հետո պատրաստի զանգվածը լցրեք ժելատինով ամենների մեջ, խառնեք և դրեք սառնարան 30-45 րոպեով: Մատուցեք հատապտուղների կամ ինչ-որ սոուսի հետ: Բարի ախորժակ :)



Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել