Անհրաժեշտ է`
500 գրամ թարմ շամպինյոն
500 գրամ հավի ֆիլե
500 գրամ գազար
4 խաշած հավկիթ
2 կարտոֆիլ
2 սոխ
2 տուփ մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը`
Սունկը կտրատել, տապակել քիչ բուսական յուղով, ավելացնել աղ, պղպեղ:
Գազարը քերել, տապակել, ավելացնել աղ:
Հավի ֆիլեն եփել աղի ջրում դափնու տերևներով: Ավելացնել պղպեղ:
Կարտոֆիլը եփել:
Պանիրը, հավկիթներն ու կարտոֆիլը քերել, սոխը մանր կտրատել և տապակել:
Աղցանը պատրաստվում է շերտերով` կարտոֆիլ, ապա սունկ, մայոնեզ, կտրատած հավ, սոխ, գազար, մայոնեզ, հավկիթ, պանիր, մայոնեզ:
Մատուցելուց առաջ աղցանը զարդարել սնկով և կանաչիով, ցանկության դեպքում կարելի է մի-փոքր սառեցնել, ապա մատուցել: Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



