Անհրաժեշտ է`

200 գրամ կեֆիր

1 թեյի գդալ շաքարավազ

աղ

1 թեյի գդալ բուսական յուղ

1 թեյի գդալ սոդա

100 գրամ ալյուր

Պատրաստման եղանակը`

Կեֆիրը խառնել աղի ու շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրն ու սոդան: Արագ-արագ խառնել զանգվածը, որպեսզի գնդիկներ չլինեն: Ստացվում է թթվասերանման զանգված: Վերցնում ենք հաստ թավա, պատում յուղով, տաքացնում, խմորին խառնում 1 թեյի գդալ բուսական յուղ, խառնում և փոքր զանգվածներով դնում թավայի մեջ: Տապակում ենք թույլ կրակի վրա, փակ կափարիչով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել