Բաղադրամասեր
170 մլ կաթ,
20 գր խմորիչ,
2 հատ մեծ ձու,
80 գր կարագ,
120 գր շաքարավազ,
մի պտղունց աղ,
1 թեյի գդալ վանիլային շաքար,
600 գր ալյուր,
1ճաշի գդալ բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Arcaxi-gata-Jez-enk-nerkayacnum-hamex-gatayi-xarabaxyan-baxadratomsy-10550
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել