Բաղադրամասեր

4 հատ ձու,
250 գրամ շաքարավազ,
250 գրամ թթվասեր,
1.5 թեյի գդալ սոդա,
2 ճաշի գդալ կակաո,
200 գրամ կարագ,
800-900 գրամ ալյուր,

Կրեմի համար ՝
300 գրամ կարագ,
2 տուփ եփած խտացած կաթ,
100 գրամ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

  • Կարագը, ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնե թթվասեր ՝ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:

  • Բաժանել 7 գնդի:

  • Թխել առանձին-առանձին:

  • Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝

  • Խտացրած կաթը, կարագը և շոկոլադը լավ հարել, եփել։

  • Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել