Բաղադրամասեր
4 հատ ձու,
250 գրամ շաքարավազ,
250 գրամ թթվասեր,
1.5 թեյի գդալ սոդա,
2 ճաշի գդալ կակաո,
200 գրամ կարագ,
800-900 գրամ ալյուր,
Կրեմի համար ՝
300 գրամ կարագ,
2 տուփ եփած խտացած կաթ,
100 գրամ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
-
Կարագը, ձուն և շաքարավազը լավ հարել, ավելացնե թթվասեր ՝ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:
-
Բաժանել 7 գնդի:
-
Թխել առանձին-առանձին:
-
Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է ՝
-
Խտացրած կաթը, կարագը և շոկոլադը լավ հարել, եփել։
-
Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել