Բաղադրամասեր՝
Ձու - 4 հատ,
Շաքարավազ - 150 գ,
Ալյուր - 200 գ,
Կարագ - 60 գ,
Բուսական յուղ - 2 ճաշի գդալ,
Փխրեցուցիչ - 10 գ,
Բալ - 300 գ,
Եգիպտացորենի օսլա - 1 ճաշի գդալ,
Անհրաժեշտ է նաև ՝
Շաքարավազ - 50 գ,
Ալյուր - 50 գ,
Կարագ - 40 գ,
Վանիլին - 1 տուփ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/16338?fbclid=IwAR2sTbbUT4rdBg1nF7DPuLqOUIgrX-JVPDykaQwegX2nF_XS4iwR_1yEPNo
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել