Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
320 գ ալյուր,
150 գ կարագ,
100 մլ մածուն,
1 հատ ձու,
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
մի պտղունց աղ,
Միջուկի համար՝
50 գ ալյուր,
90 գ շաքար,
30 գ կարագ,
50 գ ընկույզ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/16309?fbclid=IwAR1PDg-ZXmyEsU-eTq15AY2kH02rdI7EWaMDUP5k2_bHp2a_05fp4FwuBEQ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել