Այսօրվա մեր բաղադրատոմսը մալականի թթուն է։ Մենք՝ հայերս, շատ ենք սիրում վարունգի մարինադ, թթու վարունգ, կաղամբով թթու և, իհարկե, մալականի թթու։
Այսօր կներկայացնենք, թե ինչպես ճիշտ պատրաստել մալականի թթուն։ Ամեն ինչ շատ պարզ է, հետևեք բաղադրատոմսին և շատ հեշտությամբ կկարողանանք պատրաստել մալականի թթու։
Բաղադրամասեր
Կաղամբ,
Գազար,
Սև հատիկավոր պղպեղ,
Աղ,
Դափնու տերևներ։
Պատրաստման եղանակը՝ տեսանյութում․
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/16296?fbclid=IwAR2ylg_qN2zbimID20nm3GA0EP8zEB3ZfbrVW7bp2df9z2x7Ojx669MvTCI
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել