Այսօրվա մեր բաղադրատոմսը մալականի թթուն է։ Մենք՝ հայերս, շատ ենք սիրում վարունգի մարինադ, թթու վարունգ, կաղամբով թթու և, իհարկե, մալականի թթու։

Այսօր կներկայացնենք, թե ինչպես ճիշտ պատրաստել մալականի թթուն։ Ամեն ինչ շատ պարզ է, հետևեք բաղադրատոմսին և շատ հեշտությամբ կկարողանանք պատրաստել մալականի թթու։

Բաղադրամասեր

Կաղամբ,
Գազար,
Սև հատիկավոր պղպեղ,
Աղ,
Դափնու տերևներ։

Պատրաստման եղանակը՝ տեսանյութում․ 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել