Բաղադրատոմս
2 կգ ծիծակ,
250 մլ բուսական յուղ,
250 մլ քացախ,
250 մլ ջուր,
1 կապ մաղադանոս,
80 - 100գ սխտոր,
1 ճաշի գդալ քացախաթթու 70%
1 ճաշի գդալ աղ
1 ճաշի գդալ շաքարավազ,
3-4 հատ դափնու տերև,
հատիկավոր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/16269?fbclid=IwAR3rFsWjFF7MVMPkUi28SAaQU7b8OweNchRZOdUoulUHBAF3_r-4cQ_nATo
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել