Բաղադրամասեր
Ալյուր - 400 (+/-) գ,
Փխրեցուցիչ - 10 գ,
Կարագ - 180 գ,
Թթվասեր (20%) - 180 գ,
Շաքարավազ - 180 գ,
Անհրաժեշտ է նաև ՝
Խտացրած կաթ (թթվասեր) - 5 (+/-) ճաշի գդալ,
Գազար - 1 հատ,
Ճակնդեղ - 0,5 հատ,
Շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/16089?fbclid=IwAR2H9gQrmE2CVQiZ3S_WgCQ2pBhVuba3okdyWHZX_5JKs-4RTUrO6_xaq3M
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել