Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝

Ջուր - 150 մլ,

Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ,

Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ,

Չոր խմորիչ - 7 գր,

Աղ - 1/2 թեյի գդալ,

Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ,

Ալյուր - 300 գ,

Միջուկի համար ՝ Կաթնաշոռ - 300 գ,

Աղ - 1/3 թեյի գդալ,

Պանիր - 100-150 գ,

Սխտոր - ըստ ցանկության  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել