Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
Ջուր - 150 մլ,
Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ,
Բուսայուղ - 2 ճաշի գդալ,
Չոր խմորիչ - 7 գր,
Աղ - 1/2 թեյի գդալ,
Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ,
Ալյուր - 300 գ,
Միջուկի համար ՝ Կաթնաշոռ - 300 գ,
Աղ - 1/3 թեյի գդալ,
Պանիր - 100-150 գ,
Սխտոր - ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/16069?fbclid=IwAR2SeTM671DCEP4oq3On0F6SGhV98JeTOXbfyquSGkLDxvKcnycCpzL7tOU
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել