Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ
2. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները կտրատել, անցկացնել մսաղացով:

2. Զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման, 10 րոպե եփել ցածր կրակի վրա:

3. Այնուհետև հյութը քամել, կրկին լցնել կաթսայի մեջ, համեմել աղով, կրկին եռացնել, այնուհետև լցնել բանկաների մեջ, փակել:

4. Բանկաները շրջել գլխիվայր և փաթաթել ծածկոցով: Թողնել այնքան ժամանակ, մինչև հյութն ամբողջությամբ սառչի:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել