Բաղադրամասեր

Վարունգ - 600 գ (10 հատ),
Գազար - 180 գ (1 մեծ),
Կանաչ սոխ - 60 գ (3-4 հատ),
Սխտոր - 30 գ (5 պճեղ),
Կծու պղպեղ,
Աղ,
Քաղցր աղացած պղպեղ - 12 գ (1 ճաշի գդալ),
Բուսայուղ - 50 մլ (3 ճաշի գդալ),
Քացախ 70% - 0,5 ճաշի գդալ,
Սոյայի սոուս - 30 մլ (2 ճաշի գդալ)
Քնջութի սերմեր - 15 գ

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել