Բաղադրամասեր
400 գ ալյուր,
200 մլ մածուն,
1 հատ ձու,
30 մլ կարագ,
4 ճ/գ շաքարավազ,
1 թ/գ վանիլային շաքարավազ,
Մի պտղունց աղ,
0,5 գ սոդա,
Շաքարի փոշի,
Ձեթ՝ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/15825?fbclid=IwAR2KiNZ1Ptfz65lSz-xxQgSpC5PquTD39fAaA0oHcnYOnvA-Ez6ww4-ysH8
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել