Բաղադրիչներ

1. Պանիր
2. Սխտոր
3. Մայոնեզ
4. Ձիթապտուղներ
5. Նուշ
6. Սամիթ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը (ցանկացած տեսակի) անցկացնել քերիչով և ավելացնել ճզմած սխտորը:

2. Այնուհետև զանգվածին մի փոքր մայոնեզ ավելացնել, լավ խառնել:

3. Ձիթապտուղներից յուրաքանչյուրի մեջ նուշ դնել:

4. Ստացված զանգվածից գնդեր ձևավորել, կենտրոնում դնել ձիթապտուղ, փակել:

5. Պատրաստի գնդիկները պատել կտրատված սամիթով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել