Բաղադրամասեր
Ձու - 4 հատ,
Շաքարավազ - 80 գ,
Վանիլային շաքար - 10 գ,
Ալյուր - 100 գ,
Կաթ - 40 մլ,
Բուսական յուղ - 35 մլ,
Աղ - 1 պտղունց,
Միջուկի համար՝
Թթվասեր 150 գ,
Եփած խտացրած կաթ 100 գ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/15553?fbclid=IwAR2_o3pvL-8zAM6cQiSgWX4lSOgY7LSiq8EwEhXuCAu9mQqCY8gCaI1cFrA
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել