Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
Թթվասեր 15% - 200 գ,
Աղ - 1/4 թեյի գդալ,
Սոդա - 1 թեյի գդալ,
Շաքար - 150 գ,
Ալյուր - 300-350 գ,
Կրեմի համար՝
Թթվասեր 20% - 500 գ,
Շաքարի փոշի - 2-3 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/15512?fbclid=IwAR17ahR8Cv0rjjIlIk__oia51pCGf-SqOZ_lNZ3AoJCcnP81xW9ZMsPm8yE
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել