Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 1 բաժակ
2. Շաքարավազ – 100 գ
3. Ձու – 1 հատ
4. Կարագ – 200 գ
Կրեմի համար՝
1. Եփած խտացրած կաթ – 1 բանկա
2. Կարագ – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Շաքարավազը և ձուն լավ հարել:
2. Այնուհետև ավելացնել ալյուրը և փափուկ կարագը, կրկին հարել:
3. Վաֆլիներ թխելու կաղապարի մեջ 0.5 ճ/գ խմոր լցնել: Թխել և անմիջապես ձողիկներ ձևավորել:
4. Կրեմի համար հարել խտացրած կաթը և կարագը և լցոնել ձողիկները:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել