Բաղադրամասեր

Դեղնուց - 3 հատ,

Շաքարավազ - 50 գ,

Աղ - 2 գ,

Վանիլային շաքար - 15 գ,

Կաթ - 270 գ,

Չոր խմորիչ - 5-11 գ,

Ալյուր - 500 գ (4 բաժակ),

Կարագ - 50 գ (2 ճաշի գդալ),

Եփած խտացրած կաթ - 350 գ (1 հատ),

Շաքարի փոշի - 1 ճաշի գդալ,

Բուսայուղ  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել